Chişinăul în pictură, cu ochii copiilor

Categories:  presa


Sursa: Timpul.md, 10 Octombrie 2010
http://www.timpul.md/articol/chisinaul-in-pictura-cu-ochii-copiilor-16440.html

Tablouri cu străzi, clădiri importante şi monumente din Chişinău, realizate în diferite tehnici de copii cu vârste între 7 şi 16 ani, au fost expuse la Biblioteca „Onisifor Ghibu” din capitală.

Vernisajul, cu genericul: „Chişinău – semn al destinului, simbol al împlinirilor”, este parte a Programului „Oraşul meu”, dedicat Hramului Chişinăului. Expoziţia este organizată în comun cu Centrul cultural „Artelit”, care promovează arta populară şi contemporană, schimbul de experienţă dintre artişti. „Prin artă vom dăinui şi vom fi o societate prosperă”, a declarat la lansare Elena Vulpe, directorul bibliotecii „Onisifor Ghibu”.

Evenimentul a reunit copii de la Centrul „Artelit” şi de la un centru de plasament de tip familial „small-group homes”. În cadrul manifestării a fost prezentată şi revista educativă pentru copii „Puişorul curios” .

Expoziţia va dura pe parcursul a trei săptămâni. Proiectul comunitar este lansat de biblioteca municipală „B.P.Haşdeu”, incluzând toate filialele acesteia, inclusiv biblioteca „Onisifor Ghibu”.

Info-Prim Neo

Tags: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.